08 juni 2017
Huis voor de Zorg introduceert handige app Keukentafelgesprek Uitnodiging manifestatie ‘De Kracht van Limburg. Netwerk in uitvoering!’ “Kun je me de vragen vooraf toesturen?” Themabijeenkomst ‘VN Verdrag: van ratificatie naar praktijk’
Themabijeenkomst ‘VN Verdrag: van ratificatie naar praktijk’

Hoe staat het in mijn gemeente met de aandacht voor het VN Verdrag inzake de rechten van personen met een handicap? Ben ik op de hoogte van de huidige beleidsontwikkelingen? Wat zie ik in de praktijk? Wat kunnen we van elkaar leren? En vooral: hoe wordt de burger er ‘wijzer’ van? Deze en andere vragen zijn aan de orde tijdens de themabijeenkomst ‘VN Verdrag: van ratificatie naar praktijk’, die de Federatie van Gehandicaptenorganisaties in Limburg organiseert op woensdag 21 juni van 13.00 uur tot 17.00 uur in Congrescentrum ‘Het Forum’ te Roermond. U bent van harte welkom!

Landelijke en lokale deskundigen informeren u over de huidige stand van zaken, u brengt uw eigen ervaringen in en u neemt ideeën mee om ‘thuis’ toe te passen. De bijeenkomst is bedoeld personen, instellingen en organisaties die geïnformeerd willen zijn over het VN Verdrag en ermee aan de slag willen. De toegang is gratis.

Aanmelden
Om organisatorische redenen is het nodig dat u zich vooraf aanmeldt en met hoeveel personen u wenst deel te nemen. Stuur vóór 15 juni een e-mail naar bureau@fgl-limburg.nl of bel (046) 420 81 51. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en het programma (onder voorbehoud van wijzigingen).

Telefonisch zijn we op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur te bereiken op 046-4208159
www.huisvoordezorg.nl
aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief? klik hier
Burgerkracht@ctueel is een uitgave van het Huis voor de Zorg, Mercator 1, 6135 KW Sittard. T. (046) 420 81 59. F. (046) 420 80 41
Disclaimer: Burgerkracht@ctueel is met de meeste zorg samengesteld. Het Huis voor de Zorg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke gevolgen die zouden kunnen voortvloeien uit gebruik van de in Burgerkracht@ctueel aangeboden informatie.
Burgerkracht@ctueel wordt mede mogelijk gemaakt door de