08 juni 2017
Huis voor de Zorg introduceert handige app Keukentafelgesprek Uitnodiging manifestatie ‘De Kracht van Limburg. Netwerk in uitvoering!’ “Kun je me de vragen vooraf toesturen?” Themabijeenkomst ‘VN Verdrag: van ratificatie naar praktijk’
Uitnodiging manifestatie ‘De Kracht van Limburg. Netwerk in uitvoering!’

Ontmoeten, inspireren, meedenken en meedoen. Daar draait het op 29 juni om, tijdens de manifestatie ‘De Kracht van Limburg. Netwerk in uitvoering!’. Een manifestatie met pittige debatten, een kleurrijke talkshow, dialogen, actieve werkplaatsen en feestelijke optredens. We gaan samen aan de slag met de thema’s leren, werken en gezondheid. Om successen te delen en vraagstukken te bespreken. Om Limburg te laten werken, te laten stromen, te laten komen tot dingen écht anders doen in het sociale domein. Om met elkaar te koersen op een vitaler Limburg.

Op donderdagmiddag 29 juni gaan we samen op pad. In een festivalachtig programma dat naast plenaire momenten ook volop keuzemogelijkheden kent. We bespreken met elkaar de stand van zaken en mooie pareltjes in het sociale domein en bekijken wat er beter kan. Wat we zelf beter kunnen doen. We doen inspiratie op en inspireren elkaar, gaan zelf aan de slag en pakken met elkaar door. Plaats van handeling is voormalige SIF-Fabriek, Industrieterrein 4 in Panningen.

Klik hier voor de uitnodiging (met daarin een link naar het inschrijfformulier), schrijf je in en zeg het voort!

Telefonisch zijn we op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur te bereiken op 046-4208159
www.huisvoordezorg.nl
aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief? klik hier
Burgerkracht@ctueel is een uitgave van het Huis voor de Zorg, Mercator 1, 6135 KW Sittard. T. (046) 420 81 59. F. (046) 420 80 41
Disclaimer: Burgerkracht@ctueel is met de meeste zorg samengesteld. Het Huis voor de Zorg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke gevolgen die zouden kunnen voortvloeien uit gebruik van de in Burgerkracht@ctueel aangeboden informatie.
Burgerkracht@ctueel wordt mede mogelijk gemaakt door de