27 augustus 2020
 
 
  Programma Pijleracademie september/december 2020  
 
 

Het programma van de Pijleracademie van september tot en met december 2020 is gereed. De workshops zijn weliswaar gepland bij Burgerkracht Limburg in Sittard, maar in verband met de actuele ontwikkelingen omtrent COVID-19 is de kans aanwezig dat zij digitaal, via Zoom zullen worden aangeboden. Houd hier s.v.p. rekening mee. Als dat aan de orde is, dan ontvang je tijdig bericht en een duidelijke instructie over het gebruik van Zoom.

Klik hier voor het programma

Aanmelden
Aanmelden voor een workshop is nu al mogelijk. Stuur een e-mail naar depijler@burgerkrachtlimburg.nl en vermeld daarin de naam of datum van de workshop.

 
 
       
           
       
    Nieuwe brochure over ‘Burgerparticipatie in beleidsvorming en/of projecten’     De Jongerenchallenges komen eraan!    
       
   

Burgerkracht Limburg ontwikkelde een nieuwe, interactieve brochure mét stappenplan om de burgerparticipatie in beleidsvorming en/of projecten te versterken.

   

Vanaf september organiseren wij samen met lokale jongeren en betrokken organisaties drie #jongerenchallenges: in Venlo, Brunssum en Maastricht (coronaproof).

   
       
    Lees verder     Lees verder    
       
       
           
       
    Gerd Leers ambassadeur voor zelfhulp in Limburg     Onderzoeksartikel 'Mens Achter de Patiënt'    
       
   

“In ieder mens schuilt het verlangen om erbij te horen, om ruimte en vertrouwen te krijgen.” Aldus Gerd Leers, oud-Kamerlid, oud-minister, tot voor kort waarnemend burgemeester van de gemeente Brunssum en thans ambassadeur van zelfhulp in Limburg.

   

Stichting Mens Achter de Patiënt heeft als doel om studenten inzicht te geven in fysieke, mentale en mentale impact van ziekte. Hiertoe is een onderwijsmodule ontwikkeld, waarin mensen die ervaring hebben rondom zorg, ziekte en verminderd welzijn hun ervaringen delen.

   
       
    Lees verder     Lees verder    
       
 
 
     
 
 
 

Colofon

Burgerkracht@ctueel is de e-nieuwsbrief van Burgerkracht Limburg.

U ontvangt deze e-nieuwsbrief omdat uzelf of iemand anders u daarvoor heeft aangemeld.
- Wilt u zich AANmelden voor Burgerkracht@ctueel, klik dan hier.
- Wilt u zich AFmelden voor Burgerkracht@ctueel, klik dan hier.

Voor méér informatie kunt u contact opnemen met Geert Görtz, adviseur van Burgerkracht Limburg.
E-mail: geertgortz@burgerkrachtlimburg.nl

Overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming hanteren wij een privacyreglement, waarin is beschreven welke persoonsgegevens wij verwerken én met welk doel.
Lees hier ons privacyreglement