9 juni 2020
 
 
  (Lim)burgers in beeld: Coronakracht, de versoepeling  
 
 

De coronacrisis is nog niet voorbij. Er zijn echter tekenen, die erop duiden dat het beetje bij beetje de goede kant op gaat. Coronamaatregelen worden versoepeld en burgers pakken de draad weer op.

Burgerkracht Limburg laat zien (en horen) hoe burgers dat doen, hoe hen dat afgaat en wat dat met hen doet. Bekijk en deel het filmpje 'Huisarts in opleiding Vera Peters verwelkomt de versoepeling maar roept op om voorzichtig te blijven'.

Wil jij ook een filmpje over jouw initiatief delen via Burgerkracht Limburg? Stuur dan 'n mailtje naar info@burgerkrachtlimburg.nl

 

 
 
       
           
       
    Dé gereedschapskist voor zelfhulp     De Wet langdurige zorg (Wlz) in heldere taal    
       
   

Dat is in vier woorden wat zelfregietool.nl wil zijn: een gereedschapskist. Voor veel nieuwe bezoekers van onze website is niet direct duidelijk waar ‘Zelfregietool.nl’ voor staat.

   

In Nederland hebben 2,5 miljoen mensen van 16 jaar en ouder moeite met lezen, schrijven en/of rekenen. Speciaal voor hen ontwikkelde het CIZ een folder in heldere taal over de Wlz.

   
       
    Lees verder     Lees verder    
       
       
           
       
    Doe mee: Onderzoek naar nieuwe keuzehulp voor prostaatkanker     Wat speelt er bij mensen die voor hun naaste zorgen tijdens de corona periode?    
       
   

In het kader van het project PROSPECT nodigt Burgerkracht Limburg mannen van 60 jaar en ouder uit om mee te werken aan een onderzoek naar een nieuwe keuzehulp voor prostaatkanker.

   

Hoewel de maatregelen weer versoepelen, grenzen naar buurlanden weer open gaan, deuren naar de verpleeghuizen en de dagvoorziening op een kier worden gezet…

   
       
    Lees verder     Lees verder    
       
 
 
     
 
 
 

Colofon

Burgerkracht@ctueel is de e-nieuwsbrief van Burgerkracht Limburg.

U ontvangt deze e-nieuwsbrief omdat uzelf of iemand anders u daarvoor heeft aangemeld.
- Wilt u zich AANmelden voor Burgerkracht@ctueel, klik dan hier.
- Wilt u zich AFmelden voor Burgerkracht@ctueel, klik dan hier.

Voor méér informatie kunt u contact opnemen met Geert Görtz, adviseur van Burgerkracht Limburg.
E-mail: geertgortz@burgerkrachtlimburg.nl

Overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming hanteren wij een privacyreglement, waarin is beschreven welke persoonsgegevens wij verwerken én met welk doel.
Lees hier ons privacyreglement