11 juli 2019
 
 
  Inloopspreekuur Platform Sociale Zekerheid Weert e.o. van start  
 
 

Elke maandagmiddag (van 13.00 tot 15.00 uur) kunt u voor informatie en advies over uitkeringen terecht bij het Inloopspreekuur van het Platform Sociale Zekerheid Weert e.o. Het inloopspreekuur is er voor zieke werknemers, mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering en/of een andere uitkering.

Vrijwilligers nemen ruim tijd om naar uw verhaal te luisteren, uw vraag te beantwoorden en u van advies te voorzien. Het inloopspreekuur van het Platform Sociale Zekerheid Weert e.o. wordt ondersteund en gefaciliteerd door Burgerkracht Limburg.

Waar?
Cwartier, Beekstraat 54 in Weert. Ruimte 2.10 (2e etage).
Let op, betaald parkeren!

 

 
 
       
           
       
    Stimuleringsfonds Burgerinitiatieven Limburg: dien nu een aanvraag in!     Startbijeenkomst Inclusie: werken aan een gemeente waarin iedereen meedoet    
       
   

Het Stimuleringsfonds Burgerinitiatieven Limburg stimuleert initiatieven die de bestaanszekerheid, de gezondheid en de participatie van burgers in de provincie bevorderen.

   

De gemeente Sittard-Geleen gaat voortvarend aan de slag om het VN-Verdrag voor de rechten van personen met een handicap uit te voeren.

   
       
    Lees verder     Lees verder    
       
       
           
       
    Parels van de Vereniging Limburg     In gesprek met Yolanda Claessens: Basisbanen in Heerlen    
       
   

De ‘Vereniging Limburg’ bundelt alle krachten op weg naar een vitaler Limburg in 2025. Weet u nog? De zeven onafhankelijke ‘verkenners’ die door de provincie op pad werden gestuurd om al die tot de verbeelding sprekende initiatieven in kaart te brengen.

   

Veel banen in het maatschappelijk domein zijn de laatste jaren wegbezuinigd. Hier ligt een kans voor mensen die al langere tijd geen deel meer uitmaken van de arbeidsmarkt. Door middel van een basisbaan kan men weer aan de slag en zinvol werk verrichten.

   
       
    Lees verder     Lees verder    
       
 
 
       
 
 
 

Colofon

Burgerkracht@ctueel is de e-nieuwsbrief van Burgerkracht Limburg.

U ontvangt deze e-nieuwsbrief omdat uzelf of iemand anders u daarvoor heeft aangemeld.
- Wilt u zich AANmelden voor Burgerkracht@ctueel, klik dan hier.
- Wilt u zich AFmelden voor Burgerkracht@ctueel, klik dan hier.

Voor méér informatie kunt u contact opnemen met Geert Görtz, adviseur van Burgerkracht Limburg.
E-mail: geertgortz@burgerkrachtlimburg.nl

Overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming hanteren wij een privacyreglement, waarin is beschreven welke persoonsgegevens wij verwerken én met welk doel.
Lees hier ons privacyreglement