24 januari 2019
 
 
  15 maart 2019: Lijsttrekkersdebat 'Meedoen verkleint de kloof!'  
 
 

In de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van 2019 organiseert Burgerkracht Limburg in samenwerking met de provinciale koepel- en doelgroeporganisaties en de Dienst Kerk en Samenleving/Wittemer Beraad op 15 maart het lijsttrekkersdebat 'Meedoen verkleint de kloof!'.


De debatthema's zijn participatie, gezondheid en bestaanszekerheid. Het debat vindt plaats in 't Lab van het Gouvernement en wordt nog diezelfde avond én daags erna uitgezonden door L1. Kijken!

 
 
       
           
       
    7 februari 2019: Conferentie 'In gesprek met...'     “Elke druppel in de emmer is er één”    
       
   

‘In gesprek met…’ is de titel van de conferentie die De Pijler, onderdeel van Burgerkracht Limburg op 7 februari 2019 organiseert rondom Limburgse Sociale Zekerheid.

   

Als het gesprek begint pakt Ron Coenen (68) uit Heythuysen er zijn geprinte A4-tje erbij. De leidraad die hij nodig heeft om tijdens het gesprek alles aan bod te laten komen.

   
       
    Lees verder     Lees verder    
       
       
           
       
    21 februari 2019: mini-symposium ‘Aan de slag met een uitkering: mogelijkheden en aandachtspunten     Senior Friendly Communities: scholenactiviteit gestart in Beesel    
       
   

Het kan iedereen gebeuren; je wordt ziek en ontvangt een uitkering. Je hebt daardoor de tijd om te herstellen of te leren omgaan met je ziekte. Maar welke uitkering krijg je dan? Bijstand, Ziektewet, WIA/WAO of Wajong en wat mag dan wel en niet?

   

In het kader van het euregionale project Senior Friendly Communities heeft Burgerkracht Limburg een scholenactiviteit georganiseerd met als doel basisschoolleerlingen bewust te maken van de thema’s mantelzorg, dementie en ouderdomsdepressie.

   
       
    Lees verder     Lees verder    
       
 
 
       
 
 
 

Colofon

Burgerkracht@ctueel is de e-nieuwsbrief van Burgerkracht Limburg.

U ontvangt deze e-nieuwsbrief omdat uzelf of iemand anders u daarvoor heeft aangemeld.
- Wilt u zich AANmelden voor Burgerkracht@ctueel, klik dan hier.
- Wilt u zich AFmelden voor Burgerkracht@ctueel, klik dan hier.

Voor méér informatie kunt u contact opnemen met Geert Görtz, adviseur van Burgerkracht Limburg.
E-mail: geertgortz@burgerkrachtlimburg.nl

Overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming hanteren wij een privacyreglement, waarin is beschreven welke persoonsgegevens wij verwerken én met welk doel.
Lees hier ons privacyreglement