22 november 2018
 
 
  29 november: 'Wij zijn Limburg' Festival  
 
 

Mensen en initiatieven die zich elke dag inzetten voor een gezonder en gelukkiger Limburg. Talent dat het verdient om een keer in de schijnwerper te staan. Dat zijn enkele van de vele ingrediënten van het 'Wij zijn Limburg' Festival van de Vereniging Limburg. Het festival vindt plaats op donderdagmiddag, 29 november in Cultuurwerkplaats Zeezicht in Heerlen. Burgerkracht Limburg is erbij en doet mee. Jij ook?

Klik hier voor de uitgebreide uitnodiging
Aanmelden kan via de aanmeldknop in de uitnodiging.

 
 
       
           
       
    "Workshop Positief Gezond Ouder’ goed bezocht!"     Twee zussen en een creatief, stimulerend initiatief in Sittard-Geleen    
       
   

Dat is de kop boven een bericht op de website van de Gemeente Kerkrade. In dat bericht wordt teruggeblikt op de workshop 'Positief Gezond Ouder', die Burgerkracht Limburg op 30 oktober in Kerkrade heeft verzorgd. Een mooi compliment.

Lees hier het bericht

   

Voor veel mensen die getroffen worden door niet aangeboren hersenletsel (NAH) stort hun wereld in. Niets in je leven is meer vanzelfsprekend. Je moet jezelf opnieuw leren kennen en het leven weer oppakken.

   
       
      Lees verder    
       
       
           
       
    ‘emPOWER jouw initiatief!’     Samen dichten we de kloof    
       
   

Veel mensen in Nederland leven in armoede. Ook Limburg kent veel inwoners die lijden onder de gevolgen van armoede: het ervaren van constante stress, niet mee kunnen doen, gezondheidsproblemen.

   

Limburg heeft, zeker economisch gezien, de wind mee, maar niet iedereen profiteert daarvan. Dat is het duidelijkst te zien aan de kloof tussen wie veel en wie weinig te makken heeft.

   
       
    Lees verder     Lees verder    
       
 
 
       
 
 
 

Colofon

Burgerkracht@ctueel is de e-nieuwsbrief van Burgerkracht Limburg.

U ontvangt deze e-nieuwsbrief omdat uzelf of iemand anders u daarvoor heeft aangemeld.
- Wilt u zich AANmelden voor Burgerkracht@ctueel, klik dan hier.
- Wilt u zich AFmelden voor Burgerkracht@ctueel, klik dan hier.

Voor méér informatie kunt u contact opnemen met Geert Görtz, adviseur van Burgerkracht Limburg.
E-mail: geertgortz@burgerkrachtlimburg.nl

Overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming hanteren wij een privacyreglement, waarin is beschreven welke persoonsgegevens wij verwerken én met welk doel.
Lees hier ons privacyreglement