OKTOBER 2018
 
 
 
 
 
 
 
WIJ ZIJN VERHUISD NAAR HET INSPIRERENDE EIFFEL GEBOUW
 
 
 
 
   
 
Een unieke plek in het centrum van Maastricht

Vanaf 15 oktober is Frencken Scholl Architecten gehuisvest in het Eiffelgebouw. Het icoon van het roerige, industriële verleden van Maastricht en tegelijkertijd symbool voor een nieuwe stedelijkheid.

De Eiffel is een voormalig productiegebouw van de N.V. Koninklijke Sphinx. Hier werden tot voor kort de toiletpotten en wastafels gemaakt die in menig gebouw in Nederland te vinden zijn.  Het gebouw is sinds 1996 een rijksmonument, dat door de gemeente Maastricht is opgeknapt en dat nu een tweede leven krijgt als huisvesting voor The Student Hotel (middendeel) en een aantal bedrijven in de creatieve sector (zuid- en noordkop). Het gebouw is niet ontworpen door de beroemde Franse ingenieur maar is wel, vanwege zijn grote hoogte ten opzichte van de bestaande bebouwing destijds door de Maastrichtse bevolking vernoemd naar de Eiffeltoren, althans zo luidt de overlevering.

 
   
 
   
 
 
 
 
   
 
 
Industrieel uiterlijk

De ruimtes zijn industrieel ruw met stevige betonnen kolommen en technische details in het zicht. Het is apart, sfeervol en inspirerend! De kantoor inrichting doet recht aan dit unieke karakter. Geïnspireerd op de indeling van de grote raamvlakken verbindt een stellage telkens 3 werkplekken tot een eiland. Achter elkaar geplaatst ontstaat een prachtige werkvloer waarbij de bijzondere details zichtbaar blijven.

 
   
 
 
 
MEER ZIEN?
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
Genieten van een fantastische plek

Het uitzicht over de stad en de omgeving is fascinerend. Op deze plek hebben we de mogelijkheid om met zijn allen in één grote ruimte samen te kunnen werken aan uitdagende projecten.

Graag nodigen we u uit om bij gelegenheid kennis te komen maken met ons nieuwe kantoor en samen met ons te genieten van deze fantastische plek.

 
   
 
 
 
MEER WETEN?
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
Virtuele tour door het kantoor

Nieuwsgierig? Klik dan hier voor een virtuele rondleiding.

 
   
 
 
 
FILMPJE
 
 
 
 
 
 
 
     
     
 
  FRENCKEN|SCHOLL ARCHITECTEN  Petrus Regoutplein 1 F01 6211 XX Maastricht
Tel 043 350 29 40  info@frenckenscholl.nl
 
 
 
  U heeft deze nieuwsbrief ontvangen omdat u in een adressenbestand van FRENCKEN|SCHOLL staat opgenomen. Mocht u geen prijs stellen op het ontvangen van deze nieuwsbrief dan kunt u zich hier afmelden. Meer uitgebreide informatie vindt u op onze website: www.frenckenscholl.nl  
 
 
Powered by Mailmens