05 april 2018
 
 
Netwerkdag op 7 juni: 'Burgerkracht in Limburg!'

Op donderdag, 7 juni organiseert het Huis voor de Zorg van 10.00 tot 15.00 uur in de ECI Cultuurfabriek in Roermond de netwerkdag ‘Burgerkracht in Limburg!’. Onze netwerkdagen zijn altijd bijzonder, dit jaar zelfs héél bijzonder. Het Huis voor de Zorg verbouwt en ontwikkelt zich tot een organisatie die meewerkt aan een vitaal en gezond Limburg, waar iedereen naar eigen vermogen meedoet en meetelt. De nieuwe organisatie, de vernieuwde manier van werken, de nieuwe naam en de nieuwe website worden op 7 juni in Roermond gepresenteerd.

 
 
 
  Inspiratiesessies Limburg Positief Gezond

Het Actiecentrum Limburg Positief Gezond organiseert elke maand in Noord-, Midden- en Zuid-Limburg drie dezelfde inspiratiesessies over een specifiek thema in relatie tot Positieve Gezondheid. 

 
De taalklas van De Bongerd

Wie zich zorgen maakt over de inburgering van buitenlandse ouders met kinderen in de Limburgse samenleving, moet eens gaan kijken op basisschool De Bongerd in Nederweert. De betrokkenheid bij de school van ouders van kinderen die Nederlands als tweede taal leren, is hier verbluffend groot.

 
 

  
   

 
 
  Telefonisch zijn we op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur te bereiken op 046-4208159  
 
www.huisvoordezorg.nl  
  aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief?  
 
  Burgerkracht@ctueel is een uitgave van het Huis voor de Zorg, Mercator 1, 6135 KW Sittard. T. (046) 420 81 59. F. (046) 420 80 41
Disclaimer: Burgerkracht@ctueel is met de meeste zorg samengesteld. Het Huis voor de Zorg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke gevolgen die zouden kunnen voortvloeien uit gebruik van de in Burgerkracht@ctueel aangeboden informatie.
Burgerkracht@ctueel wordt mede mogelijk gemaakt door de