header
  logo www.brandpartners.sittard-geleen.nl juni 2016
Uitgave: 02

 
 

Ondernemers in de spotlight

Sittard-Geleen telt honderden innovatieve bedrijven. In de rubriek Spotlight vertelt de top van deze organisaties elke maand een persoonlijk verhaal over wonen, werken en leven in de stad. Directeuren van Brightlands Chemelot Campus, QCP en BCT vertelden op insittardgeleen.nl al hun bijzondere verhaal.

lees meer


 
   
 

Eerste GoPro video groot succes

BrandPartners gaf een GoPro aan de bezoekers van Groove Garden Festival 2016 in Sittard-Geleen. En dat leverde dit bijzondere resultaat op! De video had met name bij de focus doelgroep (17-27 jaar) een enorm bereik op social media. In de komende maanden wordt de GoPro weer uitgedeeld aan inwoners, bezoekers, ondernemers en studenten in Sittard-Geleen.

lees meer


 
   
 

Bloggers over Sittard-Geleen

Sittard-Geleen is bijzonder boeiend! Om te wonen, werken of studeren, maar ook leuk voor een weekend, of een dagje weg. Bloggers uit Sittard-Geleen vertellen over bijzondere plekken in de stad. Over hun ervaringen en over wat hen bezighoudt. Wat betekent Sittard-Geleen voor hen en wat vinden ze het mooiste aan onze stad? 


lees meer


 
   
 

Nieuwe citymarketing campagne visuals

Samen met het marketingbureau Megawatt werkt BrandPartners Sittard-Geleen aan een aantal nieuwe campagne visuals die de kracht van Sittard-Geleen laten zien. De nieuwe visuals zijn het gezicht van de campagne die in het najaar van start gaat.  
   
 
   
U hebt dit bericht ontvangen omdat u reeds in ons nieuwsbriefbestand bent opgenomen.
Wilt u uw e-mailadres wijzigen of wenst u geen nieuwsbrief van ons meer te ontvangen klik dan hier.