Indien deze e-mail niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.  
   
 
 
  Uitnodiging Miniconferentie Sport en Leefbaarheid  
 
  Dinsdagavond 14 juni 2016 te Beesel  
 
 
 
 
 

Geachte heer, mevrouw,

Namens voetbalvereniging Bieslo en korfbalvereniging ROKA uit Beesel nodig ik u uit voor de miniconferentie Sport en Leefbaarheid. Deze vindt plaats op dinsdagavond 14 juni 2016 bij Sport- en Spelcentrum de Solberg in Beesel.

In 2009 is door voetbalvereniging Bieslo een beleidsplan ontwikkeld. Belangrijke onderdelen hierin zijn versterking van de organisatiestructuur en het voorstel voor een nieuwbouw accommodatie. In overleg met korfbalvereniging ROKA en de gemeente Beesel is een nieuwe accommodatie voor voetbal en korfbal gerealiseerd: Sport- en Spelcentrum de Solberg. De gemeente heeft wel de voorwaarde gesteld dat de nieuwe accommodatie tevens een rol moet gaan spelen in de samenleving van Beesel. Deze uitdaging zijn voetbalvereniging Bieslo en korfbalvereniging ROKA aangegaan, met instemming van de gemeente Beesel, financiële ondersteuning vanuit de landelijke subsidieregeling Sportimpuls en projectmatige ondersteuning door Huis voor de Sport Limburg.

Daarom het thema van de miniconferentie:

'Hoe twee verenigingen de rol van sport met leefbaarheid verbinden'

De afgelopen twee jaar is hard gewerkt aan de ontwikkeling van Sport- en Spelcentrum de Solberg in Beesel. Inmiddels is er meer sportaanbod voor de inwoners van Beesel dan alleen voetbal en korfbal. Er is nu namelijk ook een jeu-de-boules-baan en een beugelbaan op het sportpark. Daarnaast is er een Wandel Sport Centrum gerealiseerd.

Tijdens de miniconferentie laten voetbalvereniging Bieslo en korfbalvereniging ROKA zien hoe twee verenigingen zonder verlies van de eigen identiteit meerwaarde kunnen hebben voor de inwoners van Beesel. Daarnaast leggen zij uit hoe ze diverse doelgroepen betrekken en georganiseerde en ongeorganiseerde sport koppelen. Zij gaan u een eerlijk verhaal vertellen over de obstakels die ze overwonnen hebben en de uitdagingen die ze aangegaan zijn. Wij willen u niet alleen inspireren, maar hopen ook dat wij elkaar kunnen inspireren en helpen de toekomstvisie van Beesel waar te maken.

Programma                                                

18:30 uur                     Ontvangst
19:00 uur                     Presentatie Sportdorp Beesel/Sport- en Spelcentrum de Solberg
19:15 uur                     Resultaten
19:25 uur                     Evaluatie
19:45 uur                     Pauze
19:55 uur                     Presentatie Toekomstvisie
20:10 uur                     Discussie – Inspiraties
20:45 uur                     Afsluiting met borrel

 
 
 
 
 
 

Reserveer in uw agenda!

De miniconferentie Sport en Leefbaarheid vindt plaats op:

Dinsdag 14 juni 2016 van 19:00 - 22:00 uur

Sport- en Spelcentrum de Solberg
Sint Antoniusstraat 17
5954 NA  Beesel 

 
 
 
 
 
 

U kunt zich aanmelden voor deze avond door voor zondag 5 juni 2016 te mailen naar info@huisvoordesport.org, onder vermelding van 'Miniconferentie Sport en Leefbaarheid'. Vermeld in de e-mail ook uw naam. Daarna ontvangt u van ons een bevestiging. Deelname aan deze avond is gratis. 

Met vriendelijke groeten,

Piet Bogers
Projectleider Sportdorp Beesel

Logo Huis voor de Sport Limburg

Voetbalvereniging Bieslo | Korfbalvereniging ROKA | Sportdorp Beesel | Sport- en Spelcentrum de Solberg