logo
 
  Nieuwsbrief  
  April 2014  
  jaargang 4, nummer 2  
 
 
 
arrow Vernieuwde website PML  
arrow Allochtone Mantelzorgers in Limburg  
arrow Vooraankondiging Mantelzorg en Instellingen  
arrow Modern burgerschap & de rol van mantelzorger  
 
  topphoto  
 
 
 
 
 
 
12 | 04 | 2014
Vernieuwde website PML

Het Platform Mantelzorg Limburg presenteert met ingang van woensdag 16 april 2014 de vernieuwde website voor mantelzorgers en andere belangstellenden.
Hiermee is het PML heel gemakkelijk online te vinden en goed toegankelijk voor iedereen. De belangrijkste functie van de nieuwe website is heldere communicatie verstrekken over concrete en actuele onderwerpen voor en door mantelzorgers.

  photo
lees meer purplearrow
 
12 | 04 | 2014
Allochtone Mantelzorgers in Limburg

Platform Mantelzorg Limburg, Platform Allochtone Zorgvragers en Stichting Meer Kleur en Kwaliteit hebben hun krachten gebundeld en zijn gestart met het project: allochtone mantelzorgers.
Het is een eerste stap om allochtone mantelzorgers, vooral de mantelzorgers met een Islamitische / Arabische of andere niet- Westerse achtergrond, in Limburg te bereiken en in kaart te brengen.

lees meer purplearrow
 
12 | 04 | 2014
Vooraankondiging Mantelzorg en Instellingen

Maandagmiddag 23 juni organiseren het Platform Mantelzorg Limburg (PML), LOC Zeggenschap in Zorg in samenwerking met Vivantes een bijeenkomst gericht op Mantelzorg en Instellingen voor de sector Verpleging en Verzorging en de Thuiszorg.
Doel van de bijeenkomst is om mantelzorgbeleid binnen (zorg)instellingen op de agenda te krijgen bij clientenraden, medewerkers en management.

lees meer purplearrow
 
12 | 04 | 2014
Modern burgerschap & de rol van mantelzorger

Over kansen & grenzen van de WMO

FAM! organiseert dit congres met lezingen en interactieve workshops op donderdagmiddag 15 mei vanaf 16.00 uur in L'Empereur te Maastricht.

Zorgen voor onze oudere, zieke of gehandicapte naaste is de gewoonste zaak van de wereld.
Dat wordt nog belangrijker nu onze samenleving zich ontwikkelt van verzorgingsstaat naar participatiesamenleving, die een grotere druk legt op mantelzorgers. Mensen met een hulpvraag moeten immers zo lang mogelijk thuis blijven wonen met als gevolg dat het beroep op zorg uit eigen en directe omgeving groter wordt.

  photo
lees meer purplearrow
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Platform Mantelzorg Limburg
 
Deze uitgave is mede mogelijk gemaakt door de   limburg
 
Powered by Mailmens